Archive for 2014-08-03




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγκέντρωση με σκοπό την ενημέρωση ,ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας μας ,σχετικά με το Ν/Σ που ψηφίστηκε επί της αρχής το Σάββατο 2/8/2014 και αφορά στο ξεπούλημα του φυσικού πλούτου του Πρ. Ηλία και όχι μόνο ( δασική έκταση εμπονας,κρητινιας ,κτλ.) ,πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3-8-2014 στο έλαφος και ελαφίνα .
Στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαλάκου και με την στήριξη της ΕΘ.Ο.ΑΜ.Κ.ΣΑΛΑΚΟΥ και της Ε.Ο.Π.Κ. C.B.Δωδεκανήσου και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων Συλλόγων και αρκετοί ενεργοί πολίτες ,αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί εκ νέου συγκέντρωση το συντομότερο δυνατό, με σκοπό την συγκρότηση ομάδας που κύριο στόχο θα έχει την ενημέρωση του κόσμου από τις συνέπειες της εφαρμογής του σχετικού Ν/Σ και στην οποία θα κληθούν να συμμετάσχουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι, οι επιστημονικοί φορείς κοινωνικές και αυτοδιοίκητες οργανώσεις του νησιού .
Κυριακή 3 Αυγούστου 2014
Posted by Unknown

- Copyright © ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - Shinpuru v2 - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -